Mi kyrkjebok

21.10.2020

Kjære 4-åring!

I år fyller du 4 år! Kanskje har du fylt 4 år allerede eller kanskje du blir 4 snart? I den anledning ønsker vi å invitere nettopp deg til kirken. Vi skal ha en samling der du får bli litt kjent i kirken og hvor du skal få utdelt «Mi kyrkjebok». Denne boka er en gave til deg fra Austevoll kyrkjelyd, til minne om dåpsdagen din.

Torsdag 29. oktober kl.17.00-18.00 er du velkommen til utdeling av «Mi kyrkjebok» i Austevoll kyrkje.

Torsdag 05. november kl. 17.00-18.00 er du velkommen til utdeling av «Mi kyrkjebok» i Stolmen kyrkje.

Torsdag 12. november kl. 17.00-18-00 er du velkommen til utdeling av «Mi kyrkjebok» i Hundvåkøy kyrkje.

Der vil du bli litt kjent med noen av de som jobber i kirken, og du får bli kjent i kirken. Vi vil synge, undre oss og vi skal fortelle en bibelhistorie. Pga. korona kan du bare ta med deg 2 stk. i kirken denne dagen.

Håper å se deg i kirken! Vi gleder oss 

Fint om mamma eller pappa tar kontakt med oss uansett hvilken dag du kan komme.

Hvis du ikke har mulighet til å komme til kirken noen av dagene, ta kontakt med oss på kyrkjekontoret, så ordner vi en bok til deg.

Påmelding seinest innen en uke før arrangementet: tlf 55082600 eller mail; austevoll.kyrkjekontor@kyrkja.no Hvis du ikke får svar fra oss i løpet av noen dager, er det fint om du ringer oss.

Til foreldrene:

Utdeling av 4-årsbok er en del av kyrkjelyden sin trosopplæring. Dåp og opplæring hører sammen. I dåpen sier foreldre og faddere ja til å oppdra barnet i en kristen tro. Det betyr at de sier ja til å la barnet lære om Gud. Dette kan skje på mange måter f. eks. ved kveldsbønn sammen med barnet, lese høyt fra en barnebibel og gå i kirken sammen. Det er familien sammen med kirken som har dette ansvaret.